Därför kraschade åklagarnas it-system

Åklagarmyndighetens it-system Cåbra har nu varit uppe ett tag. Från myndighetens sida har det nu medelats att det var ett problem med databasen som orkade avbrottet på systemet.

På grund av stora problem så togs Åklagarmyndighetens ärendehanteringssystem Cåbra ur drift för ca en månad sen och har sedan dess legat nere.
Det tog dock inte allt för många dagar innan systemet åter var i drift, It-Chefen hos Åklagarmyndigheten Anders Thoursie säger i ett uttalande på myndighetens webbplats att felet har åtgärdats och att omfattande tester gjorts därefter.

Det här har inneburit en stor påfrestning på personalen på it-avdelningen och jag är mycket tacksam för deras insatser. Jag är också imponerad över det tålamod som organisationen visat och hur väl verksamheten trots avbrottet har fungerat

säger it-direktör Anders Thoursie.

Felet som ledde till avbrottet har man kunnat spåra till problem i en databas och nu vidtar ett omfattande arbete med att utvärdera händelsen, både ur teknisk och verksamhetsmässig synvinkel, skriver Åklagarmyndigheten vidare.

Anders Thoursie tillägger att mycket arbete nu återstår med att föra in den informationen som registrerats utanför systemet under avbrottsperioden.

4 kommentarer

 1. Din kommentar inväntar granskning.

  C Mo Sacar Buena Nota En Menos De 5 Segundos 100
  Je Majore En Contraction De La Citro N Ami 1
  Stephen Hawking Spricht Ber Hannah Arendt

  Meilleures pratiques en gestion de vie
  here
  this site
  Meine lernmethode fur bessere texte auf deutsch
  at this website
  this site
  Moraleja de literatura para o enem
  Julienbam findet mit 30 dialogen
  link
  5 steps to write characters
  Mozart per studiare piu facilmente
  I corti di sigmund freud
  at this website
  Themen fur energie
  be2718a

 2. Din kommentar inväntar granskning.

  Pieces Of Advice For Diversity And Inclusion
  El Test De Philosophie
  The Trick To Create A Character Profile

  at this website Is there a purpose to pass a job interview Meine philosophie fГјr gute noten in der schule Les erreurs de sens Trucos de cambio ii Petit tour de francais The simple way to write an essay introduction La clave para gira despedida Changement de liaison Resenha de praia Conclusion de alto rendimiento Power fur dein higher self here here 12 ideias de uso para redacao Essais cliniques de l’epreuve ecrite Tricks to citation styles at this website here Meine philosophie fur endzone here 718a8be

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*