Förändringar i uppdateringarna för Windows update

Förändringar i uppdateringarna för Windows update

Nu ska inte funktionsuppdateringar vara kopplade till dom stora uppdateringarna av Windows 11. Microsoft har låtit medela att man ska förändra hur uppdateringar ska släppas till Windows 11. Tidigare har funktionsuppdateringarna varit sammankopplade mot dom stora operativsystemsuppdateringarna för Windows 10, som då släppts två gånger per år.

Men med Windows 11 kommer man att förändra detta, det kommer bli så att funktionsuppdateringar kommer släppas när dom är klara för lansering helt enkelt, tidigare har dom lagts på hög och släppts tillsammans med dom stora uppdateringarna av operativsystemet. Förändringen har redan trätt i kraft och har bland annat släppts, nya funktioner för aktivitetsfältet och en publik testversion av stödet för Android, men också mycket mer.

Microsoft har också meddelandet att man kommer släppa dom stora uppdateringarna, som tidigare varit två gånger per år med Windows 10, ska nu släppas en gång per år för Windows 11 och den första planeras att komma hösten 2022. Men även med dessa stora uppdateraringar så kan det komma nya funktioner men det nya systemet innebär mer flexibilitet av utrullningen av nya funktioner i Windows systemet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar