Skapa en sajt utan krånglig registrering

Om du vill skapa en enklare sajt eller kanske bara vill dela lite text och bilder med andra utan krångel, så är en egen sida i Telegraph något för dig.

Det finns absolut många mycket mer kraftfulla verktyg för att skapa betydligt mer avancerade sidor än vad Telegraph erbjuder, men vill man göra något snabbt så är de inte heller så att man har all tid i världen att klicka i val och skriva koder, dessutom behöver du inte registera dig för Telegraph.

Det är väldigt enkelt att använda siten, när du kommer in på Telegraph så har du tre fält, ett där du skriver rubriken, sen ditt namn och sedan den text du vill ska delas. Du kan även göra texten, fet eller kursiv men även andra inställningar för text. Webblänkar och bilder är också något som går att lägga in.

När du är klar och känner dig nöjd med din sida, så trycker du på publish. Då skapas din sida och när du kopierat adressen kan du också dela den med andra. Om du vill ändra sidan så trycker du på Edit.

Telegraph
Så här ser Telegra.ph ut när man surfar dit

Telegraph är en tjänst som är skapad av företaget bakom chattjänsten Telegram, men inget konto krävs för att använda Telegraph som sagt.

Om du vill prova så kan du surfa till www.telegra.ph