One.com

One.com

One.com är ett webbhotell som funnits sedan 2002, bland deras tjänster finns förutom webbhotell även domännamnsregistrering, e-posthosting och hemsidebyggare.

En stor fördel med One.com är att det är väldigt enkelt att göra installationer. Det krävs ingen större teknisk kompetens för att sätta igång en ny sida, dessutom har dom även en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt om det trots allt skulle behövas.

En annan stor fördel med One.com är att dom har olika webbhotellspaket att välja mellan, paketen har oftast obegränsat utrymme och bandbredd, ett väldigt bra alternativ för dig, även om du kör en liten sida eller en större.

Hemsida, One.com, homepage, webbhotell

Det finns trots allt nackdelar med One.com också, dom är lite begränsade vad gäller e-handel, om du skulle vilja sälja produkter online så blir detta lite av ett problem. Om du inte kan lösa det på ett annat sätt kanske något annat webbhotell har dom tjänsterna.

One.com är ett bra webbhotell, som funkar jättebra för små eler medelstora webbplatser. Genom enkla installtioner och tillgänglig kundjtänst så är dom också perfekt för dom som inte har så stor teknisk kunskap. Men behöver du en större och bredare uppsätning av tjänster så kan det vara bättre att söka andra alternativ.

Om du vill registera dig på One.com och få 120 kr rabatt, använd gärna min länk.