Felsök din Chromebook – Åtgärda problem med tangentbordet

Skulle det vara så att tangenterna för Volym och Ljusstyrka inte fungerar, så kan de helt enkelt vara så att du höjt eller sänkt så pass mycket du kan, pröva därför att använda knapparna åt båda hållen för att försäkra dig om att detta inte är problemet.

Samma sak gäller knapparna framåt och bakåt, om knappen bakåt är nertonad i en webbläsare så kan webbläsaren inte använda sig av den funktionen då den inte vet vilken sida den ska gå tillbaka till. Använder man framåt/bakåt i ett textdokument kan de helt enkelt vara så att man kommit till början eller slutet av dokumentet så knapparna inte fungerar.

Om det är så att svenska åäö inte fungerar, eller att andra tecken dyker upp så kontrollera gärna att du använder rätt språk för tangentbordet.
Men skulle du ha andra problem med tangentbordet så försök följande:

Stäng av din Chromebook och vänta några minuter sen slår du på den igen testa att använda tangenterna medan du surfar som gäst, om det skulle fungera så ta bort din användarkonot och logga in igen. Om problemet uppstår i ägarkontot så återställer du Chromebooken. Skulle det fortfarande vara problem efter att du testat detta så kontaktar du din Chromebook tillverkare