Tjäna pengar på nätet

Tjäna pengar på nätet

Jag vet vad du tänker, det är omöjligt, det är fejk, lurendrejeri… det är det inte, men det är heller inte helt lätt. Har du en hemsida eller en blogg? Du behöver inte nödvändigtvis ha detta men det underlättar.

När man ska försöka tjäna pengar på internet gäller det att tänka utanför boxen.
Jag själv brukar säga ”Jaga inte kronor, det blir det förr eller senare ändå.” Förstår du vad jag menar? Om inte så återkommer jag med svaret lite senare i texten.

pengar, tjäna pengar online, tjäna pengar på nätet

Det finns flera olika sätt att tjäna pengar på internet, man kan bland annat använda Telegram, Affiliate marketing är ett annat system värt att prova.

Oftast hjälper det inte att köra bara ett system man måste köra många samtidigt för att kunna få ut lite mer pengar.

Har du listat ut vad jag menade med ”Jaga inte kronor, det blir det förr eller senare ändå.” ?
Internet är en väldigt stor marknad, Med hjälp av internet så kan du också köpa och sälja varor i exempelvis USA, en del företag och reklamtjänster betalar i Dollar ($) och enligt xe så ligger $1 idag på 7,25990 SEK, så för en Dollar får du 7 kronor, 10 Dollar blir då 70 Kronor också vidare.
Skulle du få tag på tjänster som betalar i Euro (€) så får du 9,23387 kronor per 1 Euro. Det vill säga nästan 10 kr. Många av dessa tjänster har också utbetalningar till Paypal detta underlättar då du inte behöver ange ditt kontonummer på någon skum sida, utan först då du vill föra över pengarna från Paypal.